UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-zwembroeken voor heren

10Producten

per pagina

10Producten

per pagina

Zwembroeken voor heren van Coolibar

Ben je op zoek naar een zwembroek voor heren met UV-bescherming? Dan ben je bij UV-Fashions aan het juiste adres! In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie van heren zwembroeken voor een vriendelijke prijs. Een zwembroek voor heren met UV-bescherming biedt een uitstekende uitkomst wanneer je stijlvol een dag in de buitenlucht wilt doorbrengen zonder onnodig blootgesteld te worden aan de schadelijke straling van de zon.  

Het merk Coolibar staat garant voor UV-beschermende zwemkleding van hoge kwaliteit. Het bedrijf werkt mee aan campagnes om meer gewaarwording te kweken over de gevaren van UV-straling. Langdurige blootstelling aan ultraviolette straling is immers in verband gebracht met een verhoogde kans op huidkanker. Iedere zwembroek voor heren in onze collectie heeft een beschermingsfactor van UPF 50+. Dit houdt in dat meer dan 98% van de UV-straling de afgedekte huid niet bereikt – ook wanneer je niet smeert.

 

Coolibar heeft een goede reputatie opgebouwd in de markt van UV-werende mode. Het logo van Coolibar beeldt een Eucalyptusboom uit, welke symbool staat voor de bescherming die hun kleding biedt tegen de schadelijke zon. Zeker in het klimaat van Australië, waar Coolibar is opgericht, is bescherming tegen zonsinvloeden van levensbelang. Het verschil tussen beschermende- en reguliere zwemkleding is dat UV-werende kleding wordt vervaardigd door middel van speciale weeftechnieken. De zwembroeken voor heren in onze collectie zijn dus niet aan een chemische behandeling onderhevig geweest.

 

Bestel jouw UV-zwembroek voor heren bij UV-Fashions

Het bestellen van een UV-zwembroek voor heren bij UV-Fashions heeft vele voordelen. Zo bieden we je de mogelijkheid om achteraf pas te betalen, en hanteren we zeer aantrekkelijke levertijden. Bestel je namelijk vóór 17.30 jouw artikel, dan heb je jouw zwembroek de volgende werkdag al in huis! Ben je bij nader inzien toch niet tevreden over jouw aankoop? Dan kun je deze gratis bij ons ruilen. Retourneren is natuurlijk ook mogeijk. Voor aanvullende vragen staat onze klantenservice je bovendien graag persoonlijk te woord. Je kunt hen hiervoor bereiken op +31 (0) 10 22 64 80 1, of via de email of chat contact met ons opnemen.

 

Ben je inmiddels benieuwd geworden of ons assortiment UV-zwembroeken van jouw gading bevat? Bekijk dan hierboven onze volledige collectie UV-zwembroeken voor heren en shop eenvoudig online!

 
Terug naar boven