UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Tankini's voor Meisjes

7Producten

per pagina

7Producten

per pagina

Tankini’s voor meisjes

Online een tankini voor meisjes bestellen doe je natuurlijk bij UV-fashions.nl. Wij hebben een breed aanbod aan UV-tankini’s die jouw kleine meid beschermen tegen zon en UV-schade. Een tankini bestaat uit een bikinibroekje en een top die eruit ziet als een hemdje. Er zijn veel tankini’s voor meiden met mooie prints en in felle kleuren, zodat ze eruit ziet als een paradijsvogel op het strand. Wel zo fijn, want dan herken je haar ook van een afstandje wanneer ze aan het zwemmen is of bezig is op het strand. Merken zoals Snapper Rock maken superhippe tankini’s voor meiden van alle leeftijden en in uiteenlopende maten, zodat je er elk seizoen wel iets kunt vinden dat bij jouw dame past.

Wat is er zo handig aan een tankini?

Dat is een vraag die je jezelf misschien weleens gesteld hebt, maar waarop het antwoord nog niet helemaal duidelijk is. Allereerst is een tankini handiger dan een badpak, want dankzij het losse broekje kunnen meiden er gemakkelijk mee naar het toilet en kunnen ze het vanaf jonge leeftijd ook al zelf aantrekken. Daarnaast bevat een UV-tankini net wat meer stof dan een gewone bikini, waardoor er een groter gedeelte van het lichaam beschermd is tegen zon en UV-straling, waaronder de rug en buik. Ontzettend belangrijk bij opgroeiende kinderen, want zo voorkom je huidproblemen op volwassen leeftijd. Ten slotte zijn tankini’s voor meisjes onwijs leuk om te mixen en matchen, dus het broekje van de ene tankini draag je gewoon met het topje van een andere tankini en zo creëert jouw meid haar eigen stijl. Goed voor haar zelfvertrouwen en creativiteit!

Tankini’s bestellen bij Uv-fashions.nl

Waarom zou je je dochter meeslepen naar de winkels en daar tot de ontdekking komen dat ze net niet hebben wat ze leuk vindt of wat jij geschikt vindt voor haar? Online tankini’s bestellen van Snapper Rock bij UV-fashions is sneller, slimmer en handiger. Wanneer je vandaag voor 17.30 uur (ma t/m vrij) bestelt, heb je het de volgende werkdag in huis en kan jouw jonge dame op haar gemak thuis passen. Ook fijn wanneer je bijna op vakantie gaat en echt nog even snel een tankini moet scoren!

 
Terug naar boven