UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

Het Australische merk Rigon staat voor style met een goede bescherming van UPF50+. Rigon biedt een breed assortiment zonnehoeden voor volwassenen en kinderen. Bekijk de damescollectie, herencollectie of shop een mooie hoed of pet voor je baby / kind.

Rigon zonnehoeden voor jong en oud
Sluiten
Sluiten

Rigon | UV-beschermende hoeden

1-16van42producten

Pagina
per pagina

1-16van42producten

Pagina
per pagina

Over het merk:

Het Australische merk Rigon staat voor stijlvolle hoeden met een goede bescherming van UPF50+. Rigon biedt een breed assortiment zonnehoeden voor volwassenen en kinderen. Bekijk de damescollectie, herencollectie of shop een mooie hoed of pet voor je kind. 

 

Rigon UV-hoeden      

Rigon is een familiebedrijf dat in 1974 is opgericht. En nog steeds is het bedrijf volledig in handen van de familie en op en top Australisch. In de loop der jaren hebben ze alles wat maar verbeterd kan worden aan hoofdbescherming toegepast op hun producten, dus je kunt wel stellen dat ze het een en ander van hoeden weten. Sterker nog, ze zijn misschien wel dé expert op het gebied van hoeden en specifiek UV-beschermende hoeden. Wereldwijd. Want als je ergens UV-bescherming nodig hebt, dan is het wel in Australië. Niet zo gek ook dat naast de Rigon UV-hoeden, ook vele andere merken bij UV-Fashions uit Australië komen. 

 

Rigon hoeden en petten         

De Rigon hoeden en petten die je bij UV-Fashions in het assortiment ziet, zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar vervullen ook een zeer belangrijke functie. Jouw beschermen tegen UV-straling. De hoeden bieden een bescherming van UPF 50+, waardoor de UV-straling tot wel 98% wordt geblokkeerd. Dus met de Rigon hoeden en petten kun jij stijlvol de deur uit, met de zekerheid dat je hoofd en gezicht goed wordt beschermd. 

 

Rigon bij UV-Fashions

Rigon bij UV-Fashions betekent een ruim assortiment, maar natuurlijk ook de beste service. Bij UV-Fashions zorgen we voor een snelle bezorging, altijd 100% veilige betaalmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld iDEAL of PayPal en een ruime ruil- en retourgarantie. En dan hebben we onze Past-Precies garantie nog niet eens genoemd. En dat is bij Rigon hoeden nog beter dan normaal, want bij Rigon weten ze dat ieder hoofd anders is. Dus hebben ze verschillende maten. De hoeden kun je al in maat verstellen dankzij hun handige eigen systeem om de hoed wat groter of kleiner te maken. En de maat van jouw hoed meet je heel makkelijk op. Meet de omtrek van uw hoofd, een vingerdikte boven de oren en wenkbrauwen. Wacht dus niet langer en bestel Rigon zonnehoeden voor heren en dames en Rigon zonnehoeden voor meisjes en jongens bij UV-Fashions.

 
Terug naar boven