UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.

Garantie

Hoe gaat UV-Fashions om met garantie?

Bij UV-Fashions streven wij ernaar de beste producten van de beste kwaliteit voor jou te selecteren. Wij streven bij iedere klant naar 100% tevredenheid. Het kan natuurlijk altijd zijn dat er een productiefout heeft plaats gevonden, dit is vervelend maar gelukkig niet onoverkomelijk. Als het product niet voldoet aan jouw verwachting of er anderszins iets mis is met het geleverde product dan heb je 100% recht op retour van jouw geld of vervanging van jouw product. Je dient dan binnen een redelijke termijn contact met ons op te nemen zodat wij het artikel onder garantie kunnen vervangen of jouw aankoop bedrag kunnen retourneren. Twee maanden na ontdekking van het gebrek is in ieder geval redelijk. De garantie wordt ook wel de 'wettelijke garantie' genoemd. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Heb je een mankement ontdekt of een klacht? Stuur ons een aantal foto's via de mail naar service@uv-fashions.com en we zullen het zsm voor je oplossen.

Terug naar boven