Happy Rain | UPF50+ paraplu's

Filteren
Sorteren op:
Direct leverbaar Happy Rain - Mini paraplu met UV bescherming - Handmatig - Zwart
Direct leverbaar Happy Rain - Platte mini paraplu met UV bescherming - Handmatig - Zwart
Direct leverbaar Happy Rain - Platte mini paraplu met UV bescherming - Handmatig - Roze
Filteren
Sorteren op:

Happy Rain vrolijke en kleurrijke zonneparaplu’s

Niet alleen als het regent op een grauwe dag, trek je het liefst een paraplu van het merk Happy Rain uit de kast. Maar ook als het zonnetje schijnt bieden de fraaie en kleurrijke paraplu's van Happy Rain uitkomst. Deze parapluutjes bieden naast beschermen tegen regen, miezer en andere neerslag ook UPF50+ bescherming. Je draagt met een Happy Rain plu eigenlijk een soort parasolletje met je mee. Ideaal om je eigen schaduwrijkje plekje mee te maken. En jezelf en ook je huid even rust te gunnen omdat uv-stralen worden tegen gehouden. Met een Happy Rain zonneparaplu zoek jij de schaduw op waar, wanneer en hoelang je ook maar wilt. Happy Rain paraplu‚Äôs zijn voorzien van felle kleuren en leuke dessins waardoor je direct vrolijk wordt. Droog blijven, schaduw bieden en de show stelen. Met Happy Rain zonneparaplu's behoort dit alles tot de mogelijkheden.

Happy Rain UPF50+ paraplu‚Äôs beschermen tegen meer dan alleen regen

Bij UV-Fashions vind je van Happy Rain verschillende soorten paraplu‚Äôs. Natuurlijk doen al deze paraplu‚Äôs wat ze moeten doen, namelijk regen tegenhouden. Maar de regenschermen van dit merk zijn er van groot tot klein. Dus of je nu op zoek bent naar een klein parapluutje dat je makkelijk mee kunt nemen en direct tevoorschijn kunt halen op het moment dat de eerste druppels vallen. Of dat je een grotere paraplu zoekt waar je desnoods met meer dan een persoon tegen de regen kunt schuilen. Ook is het interessant om te weten dat sommige Happy Rain paraplu‚Äôs ook zijn voorzien van ge√Įntegreerde uv-bescherming. Zo ben je niet alleen beschermd tegen nattigheid, maar ook tegen schadelijke uv-straling als de zon schijnt in de zomer. Met een paraplu van Happy Rain zit je goed, wat voor eisen je ook stelt. Bij UV-Fashions vind je van Happy Rain onder andere de volgende modellen: Super Mini, Mini Flat, Mini AC en Long. De paraplu‚Äôs verschillen onderling niet alleen in kleur of print, maar ook in grootte, handgreep en of de paraplu wel of niet automatisch uitschuifbaar is.

Happy Rain uv-paraplu bestellen bij UV-Fashions

Voor al je uv-beschermende (zwem)kleding, vrijetijdskleding en accessoires ben je bij UV-Fashions zeker weten aan het juiste adres. Bij de uv-beschermings-specialist mogen mooie uv-beschermende paraplu‚Äôs van hoge kwaliteit natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Daarom hebben we ervoor gekozen om een flink aantal zonneparaplu‚Äôs van het merk Happy Rain in ons aanbod op te nemen. Voor UPF50+ paraplu‚Äôs en alle andere denkbare accessoires en zwemkleding moet je bij UV-Fashions zijn. Als je jouw Happy Rain paraplu op werkdagen voor 23:59 bestelt, dan versturen we deze nog op dezelfde dag. Bij UV-Fashions betaal je online een goed beveiligde betaalomgeving, met de betaalmethode van je keuze.

Over het merk...

Van Happy Rain vind je bij UV-Fashions kleurrijke en vrolijke uv- beschermende paraplu‚Äôs in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Voor jong en oud en van klein tot groot. Happy Rain zonneparaplu's beschermen dus tegen zon (UV-stralen) en neerslag!

Lifemarque