UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Slippers voor meisjes

1Product

per pagina

1Product

per pagina

Slippers voor meisjes

UV-Fashions heeft diverse slippers voor meisjes in lieve en stoere kleuren en in schattige patronen. Ze zijn een handige accessoires die altijd wel van pas komen en dan zeker in de zomer en zeker op vakantie. Daarnaast zien een paar fleurige slippers aan je voeten er ook nog eens heel leuk uit.

 

Slippers voor meisjes van Ipanema

We hebben diverse slippers van Ipanema met fijne voetbedden. Ipanema is een modieus slippermerk dat vernoemd is naar een beroemd Brazliaans strand. De slippers en sandalen van Ipanema zijn zowel geschikt voor op het strand als in de stad. Ze zijn in diverse vrolijke kleurtjes verkrijgbaar, zodat je ze kunt matchen bij je outfit. We hebben slippers en sandalen van dit merk met glitterbandjes. Je dochter kan dus flink schitteren met deze accessoire van Ipanema. Ook hebben we al sandalen van dit merk voor de allerkleinsten. Deze hebben een bandje aan de voor- en achterkant. Zo blijven ze zitten aan de voetjes van je kleintje. Superschattig!

 

Slippers voor meisjes van O’Neill

Een ander bekend slippermerk uit ons assortiment voor meisjes is O’Neill. O’Neill is in 1952 opgericht door Jack O’Neill die dit deed vanuit zijn enorme passie voor surfen. Het Californische O’Neill is inmiddels een begrip geworden in de (water)sport- en surfwereld. De slippers voor meisjes van dit merk lopen heerlijk. Naast deze items hebben wij ook UV-kleding van O'Neill die van hoge kwaliteit, stoer, comfortabel en beschermend tegelijk is. Watersporter zijn gek op O’Neill! Bekijk ook eens onze UV-zwemkleding voor meisjes. Koop je slippers voor meisjes vandaag nog bij UV-Fashions!

 
Terug naar boven