Samen Sterker

In actie!
Het KWF en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie onderschrijven de voordelen en het gemak van UV-beschermende kleding inmiddels ook. Zij nemen hiermee het al jarenlange standpunt en advies van hun Australische en Amerikaanse collega’s over. De combinatie van UV beschermende kleding en het frequent insmeren van de onbedekte delen van de huid biedt de ultieme zonbescherming voor jong en oud. De Boodschap in het kader van preventie luidt; "Laat kinderen niet verbranden". Vergeet natuurlijk niet om jezelf ook goed te beschermen. UV-Fashions is als spokesperson van de branche aan tafel om mee te denken omtrent de organisatie en invulling van de Nationale Huidkankerdag.

 
UV-Fashions actief in actie tegen huidkanker

UV-Fashions is een initiatief van de Nederlander Jan Willem van der Sterre. Enkele jaren geleden overleed zijn vader op trieste wijze aan de gevolgen van huidkanker. Kort na het overlijden van zijn vader beviel zijn zusje van haar eerste kindje.
Met de wetenschap dat ze haar kindje goed moesten beschermen tegen de zon ging zijn zusje samen met haar man op zoek naar UV-kleding. Helaas was dit bijna nergens te vinden in Europa. Vanaf dat moment besloot Jan Willem zich in te zetten voor verspreiding van UV-werende kleding in Europa. Iedereen moet van zijn "Boodschap" af weten!

Als partner doneert UV-Fashions maandelijks heel gericht een vast bedrag aan het KWF. Op deze manier genereren we geld, bewustzijn, preventie en mogelijkheid tot onderzoek naar huidkanker om deze vervelende ziekte de baas te kunnen worden. 

In actie voor kwf