UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Boonie hoed

1-16van25producten

Pagina
per pagina

1-16van25producten

Pagina
per pagina

De boonie hoed - ben je er al bekend mee? Dit populaire model zonnehoed is afkomstig uit het Amerikaanse leger, maar kom je tegenwoordig veel op straat tegen. Draag hem met camouflageprint of juist in een neutrale, effen kleur om je gezicht en hoofd optimaal te beschermen tegen schadelijke Uv-straling. Zo blijf je beschermd terwijl je een stoere boonie hoed draagt!

De boonie hoed: een stoer model

Boonie hoeden zijn echte stoere hoeden. Ze worden veel gedragen door sportieve types die bijvoorbeeld te vinden zijn op de half pipe of BMX, maar de hoed is ook een topper voor iets minder extreme hobby’s zoals golfen, vissen, tuinieren of varen. Een boonie hoed gaat jarenlang mee wanneer je er één van goede kwaliteit kiest. Hij heeft vaak een verstelbaar koord bij de kin of een verstelbare band rondom het hoofd, zodat de boonie hoed altijd op maat te dragen is.

Boonie hoeden en UPF50+

De boonie hoed maakt het gemakkelijk jezelf te beschermen. Zoals je weet is het van belang dat gezicht, hoofd en nek goed beschermd zijn wanneer de zon schijnt. Dit doe je uiteraard door je in te smeren met factor 30 of hoger, maar je bent er zeker van dat je niet verbrandt wanneer je een booniehoed met UPF50+ draagt. De meeste hoeden die je bij UV-fashions.nl vindt hebben een UPF50+. Merken zoals Dorfman Pacific, Scala, Coolibar en Snapper Rock zijn gespecialiseerd in het maken van hoeden die je extreem goed beschermen tegen de zon. De boonie hoed is daar een mooi voorbeeld van.

Wanneer draag je een zomerse boonie hoed?

Gebruik de boonie hoed tijdens al je sportieve buitenactiviteiten, maar vergeet hem ook niet mee te nemen wanneer je een verre reis gaat maken of wanneer je een dagje naar het strand gaat. Een hoed is de allerbeste zonbescherming die er is voor je hoofd, want dat is nu typisch een plek die ongemerkt kan verbranden en waar zich ook kwaadaardige plekjes kunnen ontwikkelen. Neem voorzorgsmaatregelen en draag een goedgekeurde zonnehoed, zoals een boonie hoed!

Boonie hoeden bij UV-fashions

De boonie hoed is goed vertegenwoordigd in de collectie van UV-fashions. Shop jouw stoere hoed vandaag voor 16:00 en je hebt hem de volgende werkdag al in huis. Ideaal wanneer je bijna op vakantie gaat of wanneer er een zonnige periode in eigen land aanbreekt! Bekijk dus snel welke boonie hoed bij jou past.

Back to top