UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zonnepetten

1-16van70producten

Pagina
per pagina
  1. Playshoes---UV-bandana-voor-kinderen---Dots---UPF50---Rood
    Playshoes - UV bandana voor kinderen - Dots - UPF50 - Rood
    Normale prijs 10,99 Vanaf 8,24

1-16van70producten

Pagina
per pagina

Zonnepetten voor kinderen

Wat mag er niet missen naast een lekker ijsje en een bezoek aan het zwembad? Juist een trendy zonnepet voor jouw jongen of meisje. Een goede bedekking van het hoofd van kinderen is op een zonnige dag van groot belang om verbranding van de hoofdhuid tegen te gaan en een zonnesteek te voorkomen. Vooral als het zonnetje de hele dag op het hoofd van jouw kind schijnt, ligt dit gevaar op de loer. Het is dus tijd voor een stoere UV-zonnepet van UV-Fashions. We hebben diverse merken UV-zonnepetten in ons assortiment als Playshoes, Rigon Headwear, Coolibar en Molo. Playshoes is een merk voor kinderen met mooie UV-kleding waarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop staat. Rigon Headwear biedt bescherming die tegelijkertijd ook stylish is. Coolibar is een Amerikaans kledingmerk met UV-kleding van hoogwaardige kwaliteit. Molo is uniek, omdat dit merk vooral kijkt naar de smaak van kinderen en dat centraal staat bij het maken van UV-kleding. De UV-zonnepetten uit ons assortiment hebben een extra flap aan de achterkant, zodat er optimale bescherming wordt geboden. De zonnepetten voor kinderen zijn met diverse patronen en in verschillende kleurtjes verkrijgbaar.

Pasvorm zonnepetten voor kinderen

De zonnepetten voor kinderen van UV-Fashions hebben een perfecte pasvorm om het gezicht, het hoofd en de nek optimaal tegen de zon en de gevaarlijke UV-straling te beschermen.

Zonnepetten voor kinderen bestellen

Een goede zonnepet mag niet aan de UV-collectie van de gaderobe van jouw kind ontbreken. UV-zonnepet voor kinderen kopen? Dan ben je, zowel voor jongens als meisjes, bij UV-Fashions aan het juiste adres. Bekijk ons ruime assortiment van zonnepetten voor kinderen. Daarnaast is het zeer aan te raden om je kindje naast een zonnepet ook goede UV-kleding te laten dragen. Zo is een UV-zonnepet goed te dragen in combinatie met een UV-pakje, een UV-shirt en een UV-broek. Zorg ervoor dat jouw kind met goede UV-bescherming de zon ingaat. Als je bij UV-Fashions voor 23.59 uur bestelt, dan ontvang je jouw bestelling al de volgende werkdag!

Terug naar boven