UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Accessoires

1-16van265producten

Pagina
per pagina

1-16van265producten

Pagina
per pagina

UV-accessoires voor kinderen

Een optimale UV-bescherming gaat natuurlijk samen met goede UV-accessoires voor kinderen. Deze zijn een musthave en zeer bruikbaar tijdens dagjes in de zon. Een kind kan natuurlijk niet van de zon genieten zonder aanvullende zonnebrandcrème bij zijn of haar UV-pakje of UV-shirt en UV-zwemshorts of UV-badpak. Daarnaast moeten de ogen ook beschermd worden tegen schadelijke UV-straling met een goede UV-zonnebril. Deze zijn ruimschoots verkrijgbaar in onze webshop. Onder andere sommige modellen van Babiators en Ki ET La die door kinderhanden nauwelijks kapot te krijgen zijn en dus ook handig voor kinderen die iets minder voorzichtig met hun zonnebril omgaan. Andere UV-accessoires voor kinderen zijn bandana’s en mutsjes die het hoofd van jouw kindje goed beschermen tegen de zon. En alles is uitgevoerd in de leukste en mooiste designs en in hippe, aantrekkelijke kleurtjes. Ook verkoopt UV-Fashions UV-dekentjes die beschutting bieden tegen de wind en de zon en die erg handig zijn voor op reis. Daarnaast hebben wij de ideale accessoires voor kinderen voor op en rond het water. Zoals zwemvesten, waterschoenen en poncho’s van diverse topmerken die hoogwaardige kwaliteit leveren. Veel van onze merken zijn met stoffen gemaakt die een beschermingsfactor hebben van 50+.

UV-accessoires voor kinderen bestellen

De UV-accessoires voor kinderen zijn de ideale begeleider bij bezoekjes aan het zwembad en het strand of voor gewoon een dagje buiten, want vergeet dat het niet ook belangrijk is om je kindje ook te beschermen op een bewolkte dag tegen UV-stralen. Ook dan kunnen schadelijke UV-stralen de huid van je kindje bereiken. Bij UV-Fashions kun je deze UV-accessoires gemakkelijk online bestellen. We hebben een enorme keuze aan UV-werende producten en andere accessoires die handig zijn voor een zonnige dag. Ze zijn zeer handig en van hoogwaardige kwaliteit en kunnen ook gemakkelijk door een broertje of zusje worden gedragen als het oudste kind eruit is gegroeid.

Back to top