Zwemshirts

Filteren
Sorteren op:
Direct leverbaar JuJa - UV-zwemshirt korte mouwen kinderen - donkerblauw - Voorzijde
Direct leverbaar JuJa - UV-zwemshirt korte mouwen kinderen - wit - Voorzijde
Direct leverbaar JUJA - UV Zwemshirt voor kinderen - korte mouwen - Made of - Wit
Direct leverbaar JUJA - UV Zwemshirt voor meisjes - korte mouwen - Leopard - Roze
Direct leverbaar JUJA - UV Zwemshirt voor kinderen - korte mouwen - Solid - Donkerblauw
Direct leverbaar JUJA - UV Zwemshirt voor kinderen - korte mouwen - Solid - Wit
Direct leverbaar JUJA - UV Zwemshirt voor jongens - lange mouwen - Colorblock - Wit
Direct leverbaar JUJA - UV Zwemshirt voor meisjes - lange mouwen - Sailor - Wit/Blauw
Direct leverbaar JUJA - UV-Zwemshirt voor meisjes - Korte mouwen - Luipaardprint - Bruin
Direct leverbaar JUJA - UV-Zwemshirt met lange mouwen voor kinderen - UPF50+ - Solid - Donkerblauw
Direct leverbaar JUJA - UV-Zwemshirt met lange mouwen voor kinderen - UPF50+ - Solid - Wit
Direct leverbaar JUJA - UV-Zwemshirt met korte mouwen voor kinderen - UPF50+ - Swim - Lichtgroen
Direct leverbaar JUJA - UV-Zwemshirt met korte mouwen voor kinderen - UPF50+ - Cool Coconut - Sunny geel
Direct leverbaar JUJA - UV-Zwemshirt met korte mouwen voor kinderen - UPF50+ - Gelato - Paars
Direct leverbaar JUJA - UV-Zwemshirt met korte mouwen voor kinderen - High Visual - UPF50+ - St. Tropez - Neon koraal
Direct leverbaar JUJA - UV-Zwemshirt met korte mouwen voor kinderen - High Visual - UPF50+ - Vacay all day - Neon lime
Direct leverbaar O'Neill - UV-shirt voor meisjes - Longsleeve - Premium Rash - Baltisch groen
Direct leverbaar Snapper Rock - UV zwemshirt - Wit
Filteren
Sorteren op:

Een zwemshirt voor een kind

Een zwemshirt voor een kind is een UV-shirt die volledig waterproof is én je kind beschermt tegen UV-stralen. De zwemshirts die wij aanbieden zijn gemaakt van speciaal UV-werend materiaal die jouw kinderen optimaal tegen de zon beschermen met een factor van 50+. Dit betekent dat jouw kind minimaal 8 uur (500 minuten) volledig beschermd in de zon kan zitten als hij of zij een zwemshirt draagt. Een zwemshirt voor een kind is niet alleen UV-beschermend, maar ook nog eens isolerend en sneldrogend! Zo kan jouw kind veilig en zorgeloos een frisse duik nemen in het water en is hij of zij alweer snel opgewarmd!

Het materiaal van een zwemshirt voor een kind

Een zwemshirt voor een kind biedt bescherming tegen UV-stralen door een speciale weeftechniek van de stoffen en niet door één of andere chemische behandeling. Bij ieder zwemshirt kan de stof verschillen, maar ieder shirt biedt de best mogelijke UV-bescherming en weert minimaal 93% van alle UV-stralen. Zo maakt het topmerk Coolibar gebruik van SUNTECT®: miljoenen minuscule deeltjes zinkoxide die zijn ingebed in iedere vezel. Zinkoxide wordt ook gebruikt in de betere zonnebrandmerken die UVA- en UVB-deeltjes tegenhouden.

Uitgebreid assortiment aan zwemshirts voor kinderen

Een zwemshirt voor een kind is in de meeste gevallen UV-beschermend. Kinderhuidjes zijn namelijk zeer gevoelig voor UV-stralen. Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die op jonge leeftijd veel verbranden een veel hogere kans hebben op huidkanker op latere leeftijd. Het is de missie van UV-Fashions om bij te dragen aan de creatie van een huidkankervrije generatie door de beste UV-werende zwemkleding aan te bieden aan jouw kind. Als je opzoek bent naar een zwemshirt voor jouw kind ben je bij UV-Fashions aan het juiste adres. Onze kindercollectie bestaat uit leuke kleurrijke, lieve en stoere zwemshirts van verschillende A-merken. Denk hierbij aan de shirts van Beach & Bandits met leuke pastelkleurtjes en het zwemshirt met vissen van Snapper Rock. Door de elastische stof Lycra kan jouw kind heerlijk spelen in het water. Een zwemshirt voor een kind zit extra comfortabel dankzij de goed bedachte designs van de top merken. Dit UV shirt biedt jouw kind de optimale bescherming tegen het zonlicht. Daarnaast zit een trendy UV-zwemshirt ook nog eens hartstikke lekker bij jouw kind. Onze zwemshirts bieden een zonbescherming van 50+, terwijl andere retailers shirts verkopen met een factor 30. Onze collectie is geschikt voor peuters en kinderen tussen de 3-16 jaar.

Zwemshirt bestellen bij UV-Fashions

Bij UV-Fashions vind je een zwemshirt voor je kind met lange en korte mouwen. Onze UV-zwemshirts zijn er in veel verschillende modellen. Als je vóór 17.30 uur bestelt dan heb je de zwemkleding voor jouw kind de volgende werkdag al in huis. Daarnaast hebben onze klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen. Ben je toch niet tevreden met het zwemshirt? Dan kan je het shirt gratis bij ons ruilen. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kindercollectie? Bekijk dan hierboven onze volledige collectie en shop eenvoudig een zwemshirt voor jouw kind bij UV-Fashions.