UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-zwempakken

1-16van105producten

Pagina
per pagina
 1. Tenue-de-Soleil---UV-zwempak-voor-baby's---Lou---Summer-Olive
  Tenue de Soleil - UV-zwempak voor baby's - Lou - Summer Olive
  Normale prijs 63,99 Vanaf 47,99
  Color: Groen
  • Groen
  • Blauw
 2. Tenue-de-Soleil---UV-zwempak-voor-baby's---Lou---Royal-Ocean-Blue
  Tenue de Soleil - UV-zwempak voor baby's - Lou - Royal Ocean Blue
  Normale prijs 63,99 Vanaf 47,99
  Color: Blauw
  • Blauw
  • Groen

1-16van105producten

Pagina
per pagina

Met een UV-pak voor je kind kun je de jonge huid beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon. Omdat kinderen groeien, is hun celdeling sneller dan bij volwassenen. Dit maakt de huidcellen van de kinderen extra kwetsbaar, waardoor de UV-stralen grote gevolgen hebben. Door hun snelle groeiproces hebben beschadigde huidcellen te weinig tijd om te herstellen voordat ze weer gaan delen. Het kopen van een UV-pak voor je kind kan daarom veel problemen voorkomen.

UV-pak voor een kind: Voorkomen is altijd beter

Een UV-pak om in te zwemmen zorgt ervoor dat de kwetsbare delen van het lichaam beschermd blijven, zelfs nadat de werking van de zonnebrandcreme is verlopen. Met een normaal T-shirt kan slechts 5% van de UV-stralen worden geneutraliseerd. De huid bedekken met dit soort kleding is dus niet voldoende. Met een UV-pak van UV-Fashions kan je kind op een verantwoorde manier aan de zon worden blootgesteld.

Een UV-pak bestellen voor je kind

Een UV-pak werkt heel anders dan gewone zwemkleding. Als een normaal zwempak voor een kind nat wordt, vermindert de beschermende werking van de stof. Aan de andere kant is je kind met een UV-zwempak uit onze collectie onder alle omstandigheden optimaal beschermd. Alle artikelen in ons assortiment hebben een beschermingsfactor van minimaal 50+, zodat minimaal 97,5% van de ultraviolette stralen worden geneutraliseerd. Als je vandaag ook nog een UV-pak voor je kind bestelt, heb je dit product de volgende werkdag in huis! Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment kinderzwempakken? Bekijk dan onze complete collectie hierboven en bestel je favoriete UV-pak voor je kind eenvoudig in onze webshop.

Back to top