UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Slippers voor jongens

15Producten

per pagina

15Producten

per pagina

Slippers voor jongens

Slippers voor jongens zijn een essential voor in de zomer waar jongens gedurende de warme dagen heerlijk op kunnen rondstappen. Het zijn de mooiste en bekendste schoenen voor in de zomer. De teenslippers - of liever badslippers - zijn sinds de jaren 90 onmisbaar geworden. Of het nu op het strand is of in het zwembad of voor in de tuin, als pantoffels of als modieuze zomerschoenen: je moet ten minste één paar in de schoenenkast hebben. Deze slippers voor jongens komen overal van pas! Bij UV-Fashions hebben wij daarnaast ook voor de andere gezinsleden slippers. Neem een kijkje bij onze uitgebreide collectie slippers. Als het buiten warmer en zonniger wordt, mogen er bij je UV-shorts en UV-shirt geen comfortabele slippers missen! Breng frisheid in het dagelijkse leven van je kind en tussen zijn tenen - met een paar slippers voor jongens.

 

Slippers voor jongens

Bij UV-Fashions vind je prachtige boys beach sandals voor je zoon van Ipanema en O'Neill. Of je nu van minimalistisch houdt, meer van de contrasterende kleuren bent of liever voor grappige motieven en kleurcombinaties gaat: je kleintje zal dol zijn op onze slippers. Snel aan en uit - het kan niet eenvoudiger. Perfect voor een mooie dag bij het zwembad of op het strand.

Niet alleen jongens profiteren van de UV-beschermende producten van UV Fashions: het hele gezin kan zich voorbereiden op de volgende vakantie, omdat we alles hebben wat je nodig hebt voor een zon-veilige reis. Bekijk onze uitgebreide UV-werende kleding voor baby’s, kinderen en volwassenen. Wil je meer weten over de werking van UV-werende kleding? Lees dan onze pagina ‘Wat is UV-kleding?’

 

Slippers voor jongens kopen

Als je vragen hebt over ons UV-assortiment, bel ons dan of schrijf een e-mail naar onze vriendelijke klantenservice. Bestel je slippers voor jongens vandaag nog bij UV-Fashions!

 

 
Terug naar boven