UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Shorts dames zomer

2Producten

per pagina
 1. Coolibar---UV-zwem-/-sport-legging-kort-dames---donkerblauw
  Coolibar - UV zwem / sport legging kort dames - donkerblauw
  Vanaf 69,99
  Color: Blauw
  • Blauw
  • Zwart
 2. Coolibar---UV-zwem-/-sport-legging-kort-dames---zwart
  Coolibar - UV zwem / sport legging kort dames - zwart
  Vanaf 69,99
  Color: Zwart
  • Zwart
  • Blauw

2Producten

per pagina

Shorts dames zomer

Met shorts van UV-Fashions kunnen alle dames deze zomer optimaal genieten van het mooie weer. We hebben de beste zwemshorts die ook nog eens UV-werend zijn, waardoor je weer wat zorgen minder hebt. Geen gedoe meer met het insmeren van je bovenbenen. Als je zeker van je zaak wilt zijn ga jij je bovenbenen beschermen met deze shorts voor dames en haal je ook andere UV-werende items in huis om jezelf te beschermen tegen de zon.

 

Shorts dames sale

In de shorts dames sale vind je de beste zwemshorts voor de mooiste prijzen. Deze items zijn dan vaak van vorig seizoen en hebben hun plekje moeten inruilen voor de nieuwste collectie en daar kun jij goed van profiteren. Wil je zeker zijn dat we jouw maat nog hebben en alle mogelijke kleuren, dan kun je beter voor de nieuwste collecties gaan, maar uiteraard ben je altijd welkom in onze shorts dames sale.

 

Shorts voor dames

Shorts voor dames van UV-Fashions zijn niet je standaard korte broeken of zwemshorts. Goede bijpassende items bij je zwemshorts zijn onze zwemshirts of bikini’s. Vergeet je niet in te smeren op de plaatsen die nog onbedekt zijn, maar je bovenbenen zijn met deze shorts voor dames in ieder geval UV-veilig.

 
Terug naar boven